[bsf-info-box icon=”Defaults-globe” icon_size=”32″ hover_effect=”style_2″ pos=”left”]Dissenyem espais web preparats per a ser consumits des qualsevol dispositiu. Escollim l’eina que millor respon a les teves necessitats i obrim el teu negoci al món.

El nostre equip és expert en desenvolupament web i en la gestió integral de projectes. L’assessorament i la innovació són el nostre compromís.

Oferim el servei de manteniment web. Centra’t en altres aspectes del teu negoci amb la tranquil·litat de que nosaltres cuidarem i mantindrem la teva web actualitzada i ens encarregarem de prevenir problemes i pèrdues d’informació.

Dissenyem tots els elements visuals que donen prestigi, identitat i diferenciació a una empresa. El nostre equip elabora tota mena d’elements gràfics per a la teva empresa: logotips, targetes, papereria d’empresa, carpetes corporatives, tríptics i cartells, etc.[/bsf-info-box]

Confluència - Transformació Digital - Serveis
[bsf-info-box icon=”Defaults-mobile mobile-phone” icon_size=”38″ hover_effect=”style_2″ pos=”left”]Ajudem les empreses a treure profit del canal mòbil desenvolupant solucions a mida. Dissenyem i desenvolupem aplicacions mòbils o “apps” tant per IOS i Android, incorporant un gestor de continguts d’alt rendiment i mínim cost amb: notificacions push, geolocalització, etc.

Ja pots tenir la teva pròpia aplicació i destacar el teu negoci de la resta del sector.[/bsf-info-box]

Confluència - Transformació Digital - Serveis
[bsf-info-box icon=”Defaults-desktop” icon_size=”32″ hover_effect=”style_2″ pos=”left”]Organitzem i liderem la comunicació corporativa de la teva empresa i totes les accions de marketing digital i cap de premsa. Oferim serveis integrals per a aconseguir fer créixer la presència del teu negoci a Internet. Planifiquem i executem campanyes digitals implementant analítica web avançada.

T’oferim el servei de consultoria de marketing digital amb l’objectiu d’ajudar-te a millorar la presència a Internet del teu negoci o posar en marxa noves idees i projectes. Sempre amb la finalitat d’optimitzar els resultats al màxim amb la menor inversió possible.[/bsf-info-box]

Confluència - Transformació Digital - Serveis